maart 26, 2020

Coronavirus

Laatst bijgewerkt: 12 oktober 2020

BELANGRIJK: We zijn zo goed als ‘normaal’ open. We nemen hiervoor alle maatregelen die nodig zijn binnen de praktijk om u en onszelf te beschermen. Hierdoor kunnen we behandelingen blijven geven. Neem telefonisch contact op om een afspraak te maken (024 750 33 60).

Situatie update:

  1. De maatregelen die we (moeten) nemen kunnen per dag veranderen.
  2. Heb je één van de symptomen: hoesten, keelpijn of koorts? Blijf dan thuis.
  3. Behandelingen fysiotherapie gaan weer door, we vermijden daarbij zoveel mogelijk fysiek contact waar dat kan. In de praktijk kom je vanzelf de maatregelen tegen die van toepassing zijn. Voor jouw en onze veiligheid houden we ons daaraan.
  4. Sinds 12-10-2020 vragen we iedereen om MET mondkapje de praktijk binnen te komen. Eenmaal in de behandelruimte mag het mondkapje af zolang er afstand is. Tijdens onderzoek en de behandeling gaat het mondkapje weer op.


Heb je fysieke klachten, pijn of moeite met bewegen dan blijven we dus in staat om je te helpen. De hulp die we dan bieden zal zich dus meer richten op voorlichting, adviseren en het delen van oefeningen. Dit is normaal gesproken ook een cruciaal onderdeel van de behandeling, gezien de huidige situatie krijgt dit onderdeel wat meer aandacht.

Tot zo ver: bel ons op 024 750 33 60 of mail naar info@fyisobosmanmay.nl

– Siebe & Thom

Corona update 18-05-2020

BELANGRIJK: We zijn weer 'normaal' open op afspraak. Wil je een behandeling starten neem telefonisch contact op (024 750 33 60) of maak zelf een afspraak via de website.