Fysiotherapeut in opleiding Paulien

Hallo hallo! Ik ben Paulien (23 jaar) en ik zal het komend half jaar stagiaire zijn hier bij fysiotherapie Bosman & May. Als fysio in opleiding (en voormalig psychologie student) ben ik vooral geboeid geraakt door de fysieke (en mentale) klachten die voortkomen uit aandoeningen en problematiek van het brein en zenuwstelsel. Ik vind het belangrijk verder te kijken dan iemands klachten en rekening te houden met de persoon achter de klacht en zijn omgeving.

In mijn vrije tijd ben ik het liefst muziek aan het maken, (zaal)voetballen, hardlopen of op andere manieren in beweging. Lol hebben in het bewegen is in mijn ogen een van de belangrijkste dingen die er is!

Ik heb veel zin om aan de stage te beginnen en de kennis van de afgelopen jaren onder begeleiding van Thom en Jeroen in de praktijk te gaan toepassen! 🙂