Nieuws

Op deze pagina plaatsen we alle leuke, bijzondere en innovatieve gezondheids projecten. Zowel projecten die we als fysiotherapeut opzetten als projecten van andere zorg partners waar we aan mee doen.

Maandelijks verhaal over pijn

De afgelopen 15 jaar zijn onderzoekers erachter gekomen dat begrijpen wat pijn doet, mensen met pijn helpt van hun klachten af te komen. Daarom vindt Fysiotherapie Bosman & May het belangrijk dat alle mensen met chronische pijn en hun omgeving leren hoe pijn werkt. Sinds 8 oktober 2018 vertellen we om die reden maandelijks een verhaal over pijn. Daarin laten we een aantal van de meest waanzinnige ontdekkingen van de afgelopen jaren zien. De eerste keer was op maandag 8 oktober van 13.00-14.00 en van 20.00-21.00 in leefstijlcentrum Wijchen Gezond. Aanmelden kan via info@fysiobosmanmay.nl en op het facebook evenement.

  • De volgende verhalen komen er weer aan! Heb je een onderwerp over pijn waar je meer over wilt weten? Laat het ons weten, bel 024 750 33 60 of app 06 36 03 66 99.
 

OPGELET! Vanaf september 2021 gaan de maandelijkse verhalen weer starten op de 1e maandagavond van elke maand. Hou deze pagina en de facebook in de gaten voor meer informatie.

Onderwerpen die regelmatig  voorbij komen in de verhalen zijn lage rugpijn, hoofdpijn, fibromyalgie, migraine, whiplash en bekkeninstabiliteit.

Wil je meer weten of heb je een voorstel voor een volgend verhaal over pijn? Je kunt ons makkelijk bereiken via de mail, whatsapp (06 36 03 66 99) of het contactformulier.

 

Backing App voor lage rugklachten – Sint Maartenskliniek

Samen met de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en de Sint Maartenskliniek doen we onderzoek naar e-health bij chronische lage rugklachten. Op het moment nemen we deel aan een onderzoek dat de “Backing app” heet. Meer daarover lees je hier. Of door hier verder te lezen: Mensen die medisch gezien uitbehandeld zijn en rugpijn blijven houden mogen meedoen aan het onderzoek. Wij coachen de deelnemers met behulp van opdrachten en zelf opgenomen filmpjes. Het doel is dat mensen beter gaan functioneren en een hogere kwaliteit van leven krijgen.

Heb je zelf al meerdere jaren lage rugklachten en zeggen de specialisten dat ze niks voor je kunnen betekenen? Bekijk dan eerst het volgende filmpje:

En meld je daarna aan voor de backing app. Gewoon even mailen met Siebe of Thom (info@fysiobosmanmay.nl), laat je nummer achter dan bellen we je gewoon even terug!

Backing app op een smartphone

 

Fysio Future Lab

De wereld om ons heen verandert in een hoog tempo. Dit heeft ook gevolgen voor ons beroep als fysiotherapeut en jou als persoon of cliënt. Het Fysio Future Lab is een initiatief van het Lectoraat Innovatie van Beweegzorg van de Hogeschool Utrecht. Voor het Fysio Future Lab test een groep innovatieve fysiotherapeuten technologische toepassingen in de dagelijkse praktijk.

Siebe & Thom experimenteren graag als het iets moois kan opleveren. Ben je bij ons in behandeling vragen we je dus misschien wel of je ook zin hebt om aan de voordelen van de toekomst te proeven. Neem hier een kijkje.

Fysio Future Lab

Zelf ideeën? Neem contact op of bel: 024 750 33 60!

Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

8:00 – 17:30*

8:00 – 17:30*

8:00 – 17:30*

8:00 – 17:30*

8:00 – 17:30*

* avonden en zaterdag op afspraak

Contact