augustus 15, 2017

Over ons

Siebe en Thom hebben beiden hun studie tot fysiotherapeut afgerond aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Na hun studie zijn ze beiden verder gegaan met alle interessante ontwikkelingen die ze mee hebben gekregen tijdens de opleiding. Vandaar dat ze direct de kans aanpakten om hun visie op gezondheid en zorg in de praktijk te brengen in het leefstijlcentrum Wijchen Gezond. Inmiddels werken ze fulltime in Wijchen. Door samenwerkingen met landelijke zorgnetwerken blijven zij volop in beweging en op de hoogte van ontwikkelingen buiten de eigen praktijk.

Een voorbeeld is de steeds groter wordende invloed van bijvoorbeeld technologie in ons dagelijks leven. Ook bij Fysiotherapie Bosman & May maken we gretig gebruik van de positieve ontwikkelingen die jou als persoon kunnen helpen gezonder te leven. Gebruik je zelf al hulpmiddelen gericht op je gezondheid? Zoals bijvoorbeeld een smartwatch of gezondheid apps. Neem die dan zeker mee wanneer je in behandeling bent bij Siebe of Thom!

Algemeen Fysiotherapeut Siebe Bosman

Siebe heeft zich met name ontwikkeld in de chronische pijn en sport. Zowel in Nederland als in Canada heeft hij mensen succesvol behandeld met de nieuwste kennis over pijn. Ook brengt hij ervaring mee vanuit de sport, zoals wielrennen, voetbal, hardlopen, skiën en ijshockey.

Neem contact op of maak zelf online een afspraak met Siebe.

Algemeen Fysiotherapeut Thom May

Thom’s motivatie ligt bij het ondersteunen van  werkgerelateerde klachten, chronische pijn en sport. Tijdens zijn studie heeft hij zich onder meer gericht op klachten bij werknemers en het bewegend leren. Daarnaast is hij een actief windsurfer en geboeid door iedere vorm van bewegen.

Neem contact op of maak zelf online een afspraak met Thom.

Corona update 18-05-2020

BELANGRIJK: We zijn weer 'normaal' open op afspraak. Wil je een behandeling starten neem telefonisch contact op (024 750 33 60) of maak zelf een afspraak via de website.